Bericht versturen
Huis >

Eberry Electric Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Eberry Electric Co., Ltd.
Eberry Electric Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Merken:

EBERRY

Nr van Werknemers::

50~100

Jaarlijkse Verkoop::

10000000-15000000

Gevestigd jaar::

2009

De uitvoerpc::

30% - 40%

Gediende klanten:

96

Inleiding

 

Werd Eberry elektrisch Co., Ltd opgericht in 2013 in Yueqing-de oorsprong van de elektrische industrie in China. Het is een uitvoerige onderneming gewijd aan de dienst van R&D, van de productie, van de verkoop en van naverkoop van binnenac vacuümstroomonderbreker met hoog voltage, permanente magneet vacuümstroomonderbreker, openlucht vacuümstroomonderbreker, openlucht vacuümladingsschakelaar en photovoltaic zekering, enz. Voorts verstrekken wij ook OEM, Aangepaste flexibele configuratieregeling voor onze klanten.

Met de ononderbroken Ontwikkeling, vestigden wij ons aan nieuwe fabriek in Februari 2023 opnieuw. De nieuwe fabriek heeft zes vloeren in totaal, met een gebied van meer dan 8.000 vierkante meters.

Welkom om onze Nieuwe fabriek en het Verheugen op het werken met u te bezoeken zich!

China Eberry Electric Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De dienst

Wij zijn een professionele fabrikant van vacuümstroomonderbrekers.
Wij hebben 15 jaar van ervaring in ontwerp en ontwikkeling.
Wij hebben een professioneel team verantwoordelijk voor uitvoerige oplossing.

Geschiedenis

Is Eberry Elektrisch Co., Ltd een professionele fabrikant die betrouwbare en met hoog voltage componenten op lange termijn voor machtstransmissie en distributiesystemen verstrekt. Het is ook een geïntegreerde en gemoderniseerde onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop, de naverkoopdienst en handel. Technologiebedrijven.
Het bedrijf heeft een team van hoogst bekwame en deskundigen. Momenteel, „e-BES“ de het vlaggeschipproducten van het merk omvatten binnenac hoogspannings vacuümstroomonderbrekers, permanente magneet vacuümstroomonderbrekers, openlucht vacuümstroomonderbrekers en openlucht vacuümladingsschakelaars, enz., die een meer en meer belangrijke rol in vele belangrijke technieksystemen over het land spelen. Functie, en vertrouwd op door gebruikers. Tegelijkertijd, onderzoekt het actief buitenlandse markten.
Het bedrijf hecht groot belang aan de cultuur en de absorptie van diverse professionele en technische talenten, standaardiseert constant beheer, en vormt een beheerswijze geschikt voor hun eigen behoeften. Tegelijkertijd, in binnen- en buitenland introduceert het ook onophoudelijk geavanceerd productietechnologie en productie het testen materiaal; verhoogt het onderzoek en de ontwikkelings onophoudelijk inspanningen van de producttechnologie en kapitaalinvestering; nauwe samenwerking op lange termijn en met vele binnenlandse instellingen van het hogere leren, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

Ons team

 

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied, over de hele wereld klanten van bezoeken onze website, en meedelen ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Vacuümstroomonderbreker van VCB Leverancier. Copyright © 2023-2024 vcbbreaker.com . Alle rechten voorbehoudena.